Home » 17 mai » Nasjonalbrødet/17 mai brødet

Nasjonalbrødet/17 mai brødet

image_pdfimage_print

Hei alle sammen. Håper dere hadde en fantastisk 17 mai feiring. Vi bare koset oss og hadde det så kjekt. Og været ble jo også så fint, og solnedgangen var helt magisk når flinke Sissel Kyrkjebø sang under folkefesten. Dagen før den store dagen var jeg og en venninne på toppen av vakre fløyen og med oss hadde vi de brødene jeg laget i figurformene. Og der tok vi litt bilder. Her er resultatet.

17 mai brødet på fløyen 028 nettbakeren

Har du vært i Bergen før? Jeg bare elsker byen min. Og her ser du 1 stk veldig stolt bergenser. Solen bare strålte til i det vi tok bildene og vi bare lo og hadde det så kjekt.

Jeg elsker deig Bergen

Så kjekt å legge bildene på facebook og instagram, dere sender så mange flotte meldinger. Tusen takk skal dere ha.

17 mai brødet på fløyen 022 profil

Er så herlig på fløyen, og med min flinke fotograf. Takk Kristine, you did it. Er så takknemlig for alt du gjør for meg. Du er flink. Jeg har bakt brødet i disse formene jeg fikk fra Nordic Ware, kjempefine former. Noen av disse er å få kjøpt på Traktøren, og så har de veldig mange av disse formene i denne nettbutikken Kakebua (bare trykke på linken så kommer du rett til formene)

17 mai brødet på fløyen 053 Nordic Ware bloggen

Et lite close up. Ser dere de flotte knappene jeg har på konditorjakken min? De er formet som små rundstykker og jeg var så heldig å få disse av en gjest som reise med oss på Hurtigruten, Ulrike Walzer fra Tyskland. Jeg er så takknemlig, jeg bare elsker disse. Tusen hjertelig takk.

 

17 mai brødet på fløyen 028 ulrike

17 mai brødet på fløyen 052 roger

 

17 mai brødet på fløyen 051 bloggen 1

Jeg bruker ofte hashtagger eller som det heter emneknaggen og da jeg la ut disse bildene på Instagram brukte jeg #17maiBA og da avisen kom ut neste dag, dagen etter hvor store festdag, fikk jeg en melding av mamma der det stod jeg var i avisen. Så utrolig gøy at så mange likte bilde og at jeg fikk vise min lidenskap for bakingen til enda flere.

Bergens avisen side 1 17 mai brød

På side 19 i Bergens Avisen (BA) lå det bildet som vi tok på fløyen. Så gøy, virkelig stas dette var.

Bergens avisen side 19 17 mai brød

Legger med et bilde av utsikten den dagen. Først regnet det, men så kom solen frem og Kristine var klar med kameraet.

17 mai brødet på fløyen 013 utsikten

Og et bilde jeg tok av Sissel Kyrkjebø, jeg er så glad i henne. Og som hun synger, kjærlighet, hva er neste ord på jord…. Hun laget en helt magisk stemning med sin nydelig stemme, i den nydelige bergens bunaden. Bare elsker hennes herlige latter. Takk Sissel.

17 Mai 2015 Kransekakestenger 180 sissel 2

17 Mai 2015 Kransekakestenger 185 sissel

Og det var masse mennesker der, for å si det mildt hehe, legger med et lite stemning bilde med fokus på folke mengden som sto foran meg under konserten og dåpen av den store cruise båten. Jeg er jo også veldig glad i foto, akkurat som pappa.

17 Mai 2015 Kransekakestenger 188

Så gøy å kunne dele med dere her på bloggen. Veldig kjekt du leser og håper du liker det jeg legger ut. Skal samle de avisene jeg har vært i, og om jeg kommer i flere, under denne linken, media her på bloggen min. Håper du likte bildene vi tok. Vi hadde det så kjekt, og med den utsikten. Klem fra Terje i vakre Bergen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *